Over mij

10:04

Hallo! Ik ben Annelies, 18 jaren jong en nog maar net bezig met bloggen. Nu ja what about me? Ik woon in België, West-Vlaanderen om precies te zijn! Mijn hobby's zijn: bloggen, Youtube, tekenen, boeken lezen en schrijven. Op school zit ik in mijn 6de jaar 'publiciteitsgrafiek' dat is een studierichting met vooral ontwerpen en bestickeren. Ik zal maar met de deur in huis vallen: ik heb autisme. Hoe ik daarmee omga? Dat zal je op deze blog kunnen lezen.

Dus wat kunnen jullie op deze blog vinden? Wel... Alles die te maken heeft met boeken, lifestyle, fashion, tutorials voor je computer of smartphone, tech,... Kortom een heleboel dingen! Ik zal proberen om 1 a 2 keer te posten in de week, wanneer precies hangt af van hoeveel tijd ik heb! Als je op de hoogte wil blijven van mijn posts dan kan je me volgen via mail of via blogspot!


Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe blogpost, youtubevideo of wanneer ik iets pin op mijn pinterest? Dan kan je me volgen op onderstaande social media! 


Twitter: @anneliesbanaan

Instagram: @insideannelieshead
Facebook: Inside Annelies' Head
Pinterest: @insideannelieshead


(Je kan ook me ook volgen op facebook / instagram en abonneren op mij door gebruik te maken van de tools in de sidebar!)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.